Hemsida

Behöver du ny hemsida?

Vi tar hand om allt som rör din nya hemsida, från ax till limpa. Behöver ni en ny mobilanpassad hemsida till ert företag, förening eller verksamhet så är vi din leverantör av hemsida. Vi har många års erfarenhet av grafisk design, webbutveckling och programmering. Vi ger dig ett designförslag, sköter uppbyggnad, ser över webbplatsprestanda och erbjuder domän och hosting för din hemsida.

Webbutveckling

Vi utvecklar din hemsida i Söderhamn. Vår webbproduktion och webbyrå finns i Söderhamn och Linköping. Vill du ha en personlig kontakt och ett möte för att veta mer så kontakta gärna oss! Vi gillar att ses över en kopp kaffe och kommer ut till dig. Behöver du också marknadsföra din nya hemsida har vi helhetslösningar för annonsering. Se mer här! Våra tjänster

Webbdesign

Inom webbdesign är trenderna i ständig förändring, att bygga på en modern plattform och med hänsyn till UI/UX är viktiga aspekter när vi bygger din nya hemsida. Skräddarsydd hemsida att matcha dagens krav. Du får en skiss utifrån din grafiska profil och verksamhet eller utvecklar er befintliga hemsida. Vi skapar en smart och tilltalande layout som speglar företagets profil. Vi finns också tillhands om ni behöver hjälp med er logotype eller övriga reklam i företaget.

Hemsida i wordpress

Att enkelt kunna uppdatera hemsidan själva? Vi har en smart lösning då vi bygger upp hemsidan i WordPress som är ett enkelt system att sköta och uppdatera. Alla hemsidor vi producerar är responsiva vilket betyder att dom fungerar lika bra i dator, mobil och surfplatta. Om hemsidor och kontrollpaneler känns som en djungel eller om ni helt enkelt inte har tid så har vi förmånliga supportavtal. Vi erbjuder löpande support, drift och uppdateringar så ni kan fokusera på verksamheten och enkelt skicka era korrigeringar till oss.

SSL Certifikat

Ett SSL-Certifkat är en extra säkerhetstjänst till din hemsida som ser till att all information som dina besökare fyller i på din hemsida, som användarnamn, lösenord och kredituppgifter skickas vidare till din databas eller faktureringssystem säkert och krypterat. Det är ett viktigt tillägg att ha på din hemsida så att dina besökare känner sig trygga. Google “gillar” också säkra hemsidor med SSL, vilket gör att du rankas högre än en konkurrent som inte har SSL.

Se några av våra hemsidor här:

Hantverksdesign Akustikmontage AB DL Systems Täby Danderyd Lås Cash is Kung Aktiv Planering Carlssons Plåt

Annonspartner Sverige AB

Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn
Nygatan 11K
803 20 Gävle
Öppettider: Vardagar 09:00-17:00
Bankgiro: 317-2087
Orgnr: 559174-0476

Kontakt

Tel: (+46) 010-33 00 513
Mikael: (+46) 072-304 88 55
Emma: (+46) 076-808 75 97
Epost: info@annonspartner.se

Sitemap

© Copyright 2023 Annonspartner Sverige AB

Våra samarbetspartners
     

Vi är stolt Google Partner

sv_SESwedish