Annonsering på Google

Google Ads

Hur hamnar man högst upp i Googles sök? Vi hjälper er att synas för kunder när de söker på Google och i Google Maps. Du betalar bara för resultat, som när någon klickar för att besöka din webbplats eller ringer till ditt företag. Vi stämmer av detta löpande tillsammans med dig som kund.

SEO & SEM

Behöver ditt företag ha bättre placering på Google? Över 95 procent av svenskarna använder idag Google som sökmotor och varje dag genomförs oändligt med sökningar. Genom rätt everera helheten i arbetet sökordsannonsering (SEM). Vi ser till att matcha era erbjudanden och information med specifika sökningar. Vi mäter och analyserar sökvolymen i just er område löpande. Den gamla klassikern “Syns du inte finns du inte” passar väl in här.

Bannerannonsering

Att synas bättre online med digitala annonser är lika viktigt idag som telefonkatalogen och tidningsannonsering var för 20 år sedan. Vi skapar effektiva displayannonser för Googles Display Network (GDN). Nätverket består av miljontals sajter och når ca 90 procent av alla internetanvändare. Detta är ett mycket effektivt sätt att nå ut med information och erbjudanden eller för att bygga ditt varumärke.

Targeting / Retargeting

Vill ni vill synas mot er specifika målgrupp? Att anpassa annonserna mot just er målgrupp baserat på vem den är, vart hen befinner sig, när du vill nå den och hur mycket ni kan tänka er att betala för varje unika exponering av hemsidan är en del av arbetet vi utför. En stor fördel med retargeting annonsering är att kunna exponera ett specifikt budskap där målgruppen spåras från olika sidor på internet,  detta är mycket bra i riktade kampanjer, du når då ut med din produkt eller tjänst mot en målgrupp som är intresserad och köpberedd.

Behöver du ny hemsida? Kontakta oss idag

Annonspartner Sverige AB

Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn
Nygatan 11K
803 20 Gävle
Öppettider: Vardagar 09:00-17:00
Bankgiro: 317-2087
Orgnr: 559174-0476

Kontakt

Tel: (+46) 010-33 00 513
Mikael: (+46) 072-304 88 55
Emma: (+46) 076-808 75 97
Epost: info@annonspartner.se

Sitemap

© Copyright 2023 Annonspartner Sverige AB

Våra samarbetspartners
     

Vi är stolt Google Partner

sv_SESwedish